Ga naar weekbulletins
Lees hier
ons nieuws

Agenda en
evenementen

28 maart: paaslunch

Zoals ieder jaar hebben wij ook dit jaar weer een paaslunch! Alle kinderen kunnen weer gezellig aanschuiven in de hal, waar ze aan het einde van de ochtend weer lekker kunnen genieten van croissantjes, eitjes, fruit, drinken en allerlei andere heerlijkheden.

Lees meer

17 maart: buitenwerkdag

Noteren jullie allemaal 17 maart in je agenda? We willen voor de lente het schoolplein onderhanden nemen. Denk aan klimop snoeien met takkenschaar, de wilgentipi en het hek invlechten, onkruid wieden, de schooltuin voorbereiden, enz. Voor die tijd wordt het speelzand en valzand vervangen en aangevuld. Komen jullie meedoen?

Lees meer

6 maart: onderwijslezing van Jolanda Plesman

Op dinsdagavond 6 maart is de open avond op school voor belangstellenden. Om 20.00 uur is de avond ook bedoeld voor onze eigen ouders, die meer willen weten over rekenen. Jolanda Plesman van bureau Rekenwijs verzorgt een lezing over rekenonderwijs.

Lees meer

6 maart: open avond

Dinsdagavond 6 maart is de school om 19.00 uur open voor mensen die meer informatie willen over ons onderwijs. Wij geven betekenisvol en boeiend onderwijs. Hoe we dat doen? Onze leerlingen leren samenwerken, hulp geven en ontvangen en daarover te praten.

Lees meer